17/06/2011

setahun sudah :)

hyeee assalamualaikum, dah selamat di pos ke kluang johor :) hehe so hari ni malas nak cerita pasal perjalanan balik johor, sebab sama je, :)

so terus kan entry yg sepatutnyeee. yeee entry sebelum ni 2 tahun ni nak turun jadi 1 tahun pulak. hehe so 16 june pulak genap lah i dengan cik syg :) alhamdulillah so far buat masa ni tak pernah lagi bergaduh di sebabkan kecurangan, bergaduh benda lain sikit2 tu adat lah kan, :)

so ini lah die cik syg buah hati pengarang jantung limpa pedal hati HEHE seorang yang tak banyak kerenah ikut je ape yg i nak and ape yg i kate, tp tak lah sampi membuli kan, so nak cerita macam mane kiteorg jumpa boleh? kalau tk best sory, hehe

first time jumpa masa tu dekat cherating, die ni kwn kepada abg angkat, mse tu i dengan roomet saje piknik dekat sane weeknd, masa tu bila dia dah ade i da jadi malu buat tu tk kena ni tak kena, die pulak dok kena kan i je sampai i rse menyirap gle ngn die, mase tu cakap dekat mmbe errrrrr mintak jauh la budak mcm tu, mulut laser! haha sekarang terima padahnyeee sumaiyah hehe

so lepas dari dekat cherating tu sebulan kiteorg tk jumpa, and sampai piknik kali kedua dengan abg angkat jugak dekat air terjun, masa tu die dah lain sikit, sebab i pun tk cakap sgt dengan die, and bila die ckp dengan i,i buat tk tau je, masa tau die ikut jugak lg dah rse errrrrr malas nak pegi, :)

and esoknya birthday i die wish, i just balas thanks,mula2 msg thanks alih2 msg kenal2 HAHAHA mse tu lah i kwn dengan die, sampai sebulan so terus declare, hehe sampai lah sekarang :)

persamaan diantara kami

-tak suka makan ikan keli

-tk suka memilih barang terlalu lama

-suka kucing

-tk de warna kegemaran *acehhh dam cm biodata pulak :)

-suka buat suprice yg tk akan menjadi

-pakai handphone yg same ^__^

Ketidaksamaan kami

-die kuat makan tp tk gemok,I kuat makan tp gemok, hehe

Hehe okeyyyyy tu je

DONE, love youuuuu :)

12 comments:

Ariffin Janal said...

alololo~

~ Mr Ej ~ said...

bergaduh pekara biase....sedangkan lidah lagih tergeget ....hehehe

RevVING NOTES said...

Sebulan je?? wow! hebatnya~!

Selamat ulang tahun!

sumaiyah mokhtar said...

Ariffin Janal : alaaa baru setaun, belum mcm ipin and miera :)

sumaiyah mokhtar said...

~ Mr Ej ~ : betul2 hehe

sumaiyah mokhtar said...

RevVING NOTES : thanks :)

neddy eiyrah said...

sweetnye . jeloussss ! moge kekal ♥

sumaiyah mokhtar said...

neddy eiyrah : hehe thanks dear :)

Alyssa Amanda said...

congrats ! :D

aremarl18 said...
This comment has been removed by the author.
sumaiyah mokhtar said...

Alyssa Amanda : thanks dear :)

sumaiyah mokhtar said...

aremarl18 : hehehe sbb you pun same :) heeee thanks syg :)