23/06/2011

happy birthday to you MUAZ MOKHTAR ;D

hyeee assalamualaikum, buat julung kalinye entry yg ke 100 :) hehehe baru je 100 belum 1000 :) kalau menabung 1 hari seringgit sampai hari ni dah 100 ringgit kan HAHA dah bole buat mas kawin dah, cewahhhh mcm la i yg kena sedia kan. HEHE apa2 pun congratulation buat malaysia di ats kemenangan 2-1 ;D

okeyyy hari ni busy sikit, busy buat tempahan kek. hehe tk lah saje je isi masa lapang nk hilangkan bosan, so we all plan nak celebrate birthday abg awal, so buat lah harini, sepatutnye 26 june,tp di awalkan atas sebab2 tertentu :)

nk tgok kek i buat? heee mari tengok gambar,

tadaaaaaaaa heeee tengok mcm sedap rasa tk tau sebab tk rase lg, perut dah nak pecah :) hehe

kelang kabut nak lari sebab lilin cepat gile cair, :)

heeee muka tk perasan org lain nak celebrate brthday die :)

okeyyy lah apa2 pun semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki utk membelanja adek2 nyeee hehehe :)

okeyyy thats all for today love you all :)

14 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hepy befday to him...

abg single lg x? hahaha gurau jer =P

saya bukan tomato said...

waaaaaa kita nak jugak T_T

msredcheesecake said...

cik sumaiyah,
hepi bday tuk abgnye...

kek tu cik sumaiyah buat sendiri ker? ni yg jeles ni....hheee

Sunah Sakura said...

seronoknyeee~~ hepi birthday untuk dia eks~ :)

sumaiyah mokhtar said...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr : heeee belum berkhwin ;)

sumaiyah mokhtar said...

saya bukan tomato : meh2 dtg sini meh :)

sumaiyah mokhtar said...

msredcheesecake : haah, heee alah kek simple2 je sis :)

sumaiyah mokhtar said...

Sunah Sakura : heeee thanks dear :)

HaNa Hani said...

oish!! mcm sedap gile2 je kek tuh
siap strwberry lagi!
^_^

Muaz Mokhtar said...

hahaha...gua dh plik asal tbe2 ade org nyanyi lgu slamat ari jd...ingtkn ade org b'day dkat2...rpenye tpkse mentuakn diri seawal 3 ari...hehehe~

sumaiyah mokhtar said...

HaNa Hani : hehehe errrrr tp mcm tk sedap sgt la dear T___T

sumaiyah mokhtar said...

Muaz Mokhtar : hahha terpaksa awl skit ;)

FasiHaH SupiaN said...

kek tuuuu sedap....auuuuww

sumaiyah mokhtar said...

FasiHaH SupiaN : hehehehe meh dtg sini i buat utk you :)