26/06/2011

entry semalam type hari ni :)

assalamualaikum, hey semalam tak sempat nak mematok keyboard lappy mata dah sarat dengan bantal, bila mata dah asyik nampak bantal je ape pon tak boleh, hehe so nk story buat ape semalam yg penat separuh nyawa tu ;)

hari ni malas nak type bnyak2, nk letak gambar lepas tu type skit2, boleh?

muka hati girang je semua, dekat mana? turun lahhhh :)

kiteorg dekat KLIA lah,cehhh tk yahhh nk kenal kan sgt lah kan, bukan ade org tk tau pun, hehehe

muaz,azim my parents and amira,masing-masing dah penat, bukan penat ape penat menunggu :)

muka double penat, *thanks tu nephew yg sebok nak ambik gamba semua gelap!

heeee kiteorg pegi klia hantar abg yg praktikal di netherlands so ni lah wakil malaysia yg akan ke netherlands,enyway good luck muaz, jangan lupa semua janji, hehehehe

okeyyy thats all, love you all :)

12 comments:

Ariffin Janal said...

naisss. gua taktau apsal gua sedih die pegi sane.

sumaiyah mokhtar said...

Ariffin Janal : kalau sedih kenapa tk nk ikut pg hanta, hehehe :)

K O R I E said...

cantik jam sumaiyah tu^^
huhu~

KL gangster best. xrugi tengok

FasiHaH SupiaN said...

wahhh,, best nya dpt pi oversea..........

bunga said...

wahhh..bestnyer..nak anta gak..ehehe

Sunah Sakura said...

wahhh~ seronoknya, tumpang bangga sat dengan wakil malaysia ni.. heheheh..

sumaiyah mokhtar said...

K O R I E : hehehe thanks, semua org yg tgk semua ckp mcm mascara :)

sumaiyah mokhtar said...

FasiHaH SupiaN : heee nanti rezeki you pulak :)

sumaiyah mokhtar said...

bunga : heeee ala da lambat, dah sampai dah pn :)

sumaiyah mokhtar said...

Sunah Sakura : thanks dear :)

msredcheesecake said...

cik sumaiyah,

sambil anta abg jejalan kat klia...suka gak gi sana....

sumaiyah mokhtar said...

msredcheesecake ; betul2, huhuhu mengila tgok butik2 kt sne ;)