27/06/2011

need your help :)

hyeee assalamualaikum,sihat? waaaa dapat bad news lah, i kena naik sem 6hb july, ye la tau tk i dah canang dekat sane sini yg i cuti smpi 17hb july tau, waaa tu la over confident sgt kan, hehehe so hari ni keluar cari barang2 sikit utk balik kuantan nanti,

so masa keluar tadi siap2 beli barang ternampak someone ni cantik gilewwww! huhu i yg perempuan pun cakap cantik ni kan pulak lelaki yg nampak agknye ek, hehehe sekali die pusing mata coklat tuuuu hehe jeles i, :)

tibe2 terus pasang angan2 nak pakai contact lens jugak, heeee tp bila pikir2 balik, banyak dah org cerita sana sini yg pakai contct lens ni bahaya,boleh buta la,bole jadi rabun la, nasib baik tk ade yg cakap boleh jadi gemok! haha kalau ade yg ckp awl2 i dah reject :)

haaaa tengok cantikkan? mcm2 color and design ade, :) tapi takot lahhhhh T__T

ade sape2 yg pakai contct lens?boleh advise ape2 tk? :)tqsm dear LOT OF LOVE :)

6 comments:

siti khadijah said...

teringin nak pakai..tapi takut.heee~

I do I need Iman said...

mawar dulu pon takot. tapi dah pakai. no problem... ikut jee syrtnye. dont worry
ikut peraturan. evrythg will be okay ;) try lah.

jmput ke blog .
www.mawarkuwada.blogspot.com ;)

FasiHaH SupiaN said...

saya setia dengan spect saya...hehehe

sumaiyah mokhtar said...

siti khadijah : hehe aah la kan, heeeeeeeee :)

sumaiyah mokhtar said...

I do I need Iman : hari2 kena cuci eh dear? i rse masih belum bersedia lg kot, hehe

sumaiyah mokhtar said...

FasiHaH SupiaN : hehehe i tk rabun la syg, just sje2 je, hehe