21/06/2011

new pasport ;D

assalamualaikum :) hyeeee i dah berjaya mencipta rekod, tidor mcm org pengsan, HAHA youall pernah rasa hidup tk jumpa petang? haa hari ni i rse, HAHAHA i tidur pukul 1 bangun pukul7, bangun2 ingat dah pagi, HAHA habis lah malam ni jadi pak guard taman :)

dh habis cerita tidur, i penat sgt lah hari ni, buat ape penat? haaaaa meh nak cerita :) pkul 6 setengah dah kena bangun siap2 nak pegi hidup kan pasport yg dah dekat separuh abad ni mati, muka pasport lame pun mcm ape je, HAHAHA

ingt kan buat pasport baru molek sikit muka, ngehhhhh2 lagi mcm hampeh

tengok ape dah jadi dengan muka i, HAHAHA mcm ape da, i tengok pun takot hahaha alaaaa actualy siapa yg buat pasport,gamba dalam nyeee msty tk kan puas hati tengok. HAHA muka ada gaya hantu kak limah pun ade, ye lah rules die gamba kena tarik tudung sampai belakang bagi nampak jendul. HAHAHA lepas tu tk boleh senyum :)

pasport merah ye bukan hijau, kalau hijau i tk type mcm ni, i akn type mcm ni `engak sabar sihhh mau pulang, dapat ketemu sama pacar2 ku` hahahaha

i buat pasport nak ikut muaz pegi amsterdamn :) boleh kan muaz? hahaha

so smpi sini je, kite tnggu lain entry yeeee LOVE YOU ALL :)

12 comments:

Ariffin Janal said...

mukaaaa! hahahaha


aiiii, nak follow muaz nampakkk, nak jugakkkk

sumaiyah mokhtar said...

Ariffin Janal : hahahahahahah jangan harap kau buat pasport dapat muka comel ipin, engak akan. HAHAHA

Budak Botak said...

He3, xpernah ada passport.

Entry terbaru -> Summer Solstice Di Muka Depan Google.com... (",)

Far8 budak baik said...

wahh pasport merahh..
mmg pi luar negara lahh..
nak ikot bolehh
hahaha =p

FasiHaH SupiaN said...

wahh nak pi armsterdam tuhhh hihi

sumaiyah mokhtar said...

Budak Botak : hehehe nti buat tau :)

sumaiyah mokhtar said...

Far8 budak baik : hehehe ehhh tk lah, itu abg i je :)

sumaiyah mokhtar said...

FasiHaH SupiaN : hehehe bkn la, :)

z a z a said...

serooknye dia dpt passport. kelaka plk.

sumaiyah mokhtar said...

z a z a : sgt2 kelakar dear ;)

haikalblank said...

buat pasport, tgk part muka. ok, tak pernah lawa. sama jelah kat ic..HAHA rasa nak tendang tukang amek gambo kat pejabat tuh...

sumaiyah mokhtar said...

haikalblank : betul2 geram kan? haha