06/06/2011

sape bosan buat macam ni cepat :)

hyeee assalamualaikum, update lg? haha stress2, bosan gila dari pagi sampai la ni mengadap buku, tkpe sumaiyah kate nk exam, kn? cehhhh ayat suci, ngehhhh2 sape yg rse sgt2 bosan mcm mne yg i rase meh cepat buat mcm mane yg i buat hari2 dekat roomet2 i bila i dah bosan gila. haha

first bila pg2 dorg nk pegi prktikal i akan menyanyi kuat2 sampi dorg akan cakap "heyyyyy nyanyi kuat lg, besttttt" hahaha selagi dorg tk cakap i akn menyanyi ape je lagu yg i bukak dari phone :)

second tengah hadap past year paper campur pulak paper2 yg tak guna so tiba2 dapat idea nak buat topi kertas, so bila dah siap and pukul 2 dorg balik ketuk pintu pakai topi tadi and bila bukak pintu jerit kuat2 "horeyyyyyyy kau dah balik yeahhhhhh happy birthday!" hahaha dorg yg muka penat akn ckp "sumaiyahhhhhh terharunyeeee" hahaha

third bila dah petang yg si roomet ni for sure penat sbb pagi keja yg i ni terkebil2 tk tau nk buat ape, sampai lah dah nak magrib i akan ambik maker pen conteng dekat tangan dorg sikit,sampai dorg dah bangun tambah bagi besar sikit kemudian jerit "arggghhhhhhhh dah merebak,dah merebak arghhhhhhh" hahaha

and the last mase malam dorg dah tutup lampu lepas tu korg jerit mintak tolong kuat2 sampai dorg bukak balik lampu bila dah bukak lampu cakap balik "ape ni jerit malam2 hishhhhhh" hahaha

nice kn? buat mse ni roomet i tak penah hampakn lagi ape yg i buat, mereka layan je walaupun tak masuk akal,hahaha baru 2 paper habis dah macam ade sedikit sakit mental, jangan habis final gila sudah :) hahaha

okey thats all LOVE YOU :)

4 comments:

Nurnajwa said...

Oh sis, sedapnye nama :]

bunga said...

lala..lala..lalala..(eh xkuat g yek bunga nyayi..

sumaiyah mokhtar said...

Nurnajwa : hehehe thanks syg :) hehe

sumaiyah mokhtar said...

bunga : kuat lg dear,tk denga ni, hehehehehe :)